Slotplaza Gokkasten

Door te spelen op de slotplaza gokkasten speel je automatisch op een van de leukste gokkasten op het internet. Deze gokkasten worden ook wel beschreven met de titel Slotplaza, Eurocazino, Simbat en er zijn nog veel meer mogelijke namen. Er kan gratis en betaald gespeeld worden op de kasten en er kan geld overgeboekt worden met je eigen bank. Daarnaast zijn iDeal, Pay and play en Click and pay tot je beschikking om een betaling te voldoen.

 

Alle Slotplaza Gokkasten

Alle gokkasten van de Slotplaza serie worden altijd bijgehouden en uptodate gehouden met de nieuwste technologieën. Wij zorgen ervoor dat jij ook de nieuwste gokkasten tot je beschikking krijgt om op te spelen. Daardoor kun jij altijd genieten, elke week, van de nieuwste gokkasten op het internet. Als je een vraag hebt over een bepaalde gokkast of hoe je geld kunt overmaken, dan kun je altijd bij ons terecht in de gokkast zelf onder het kopje 'helpdesk'.

 

Uitbetalen Slotplaza credits

Het uitbetalen van jouw tegoed die zichtbaar is in vorm van credits kan te allen tijde gebeuren. Binnen 1 werkdag zal het geld overgemaakt worden naar jouw rekening binnen de Benelux. Daardoor heb jij de zekerheid van het geld en kun je snel verder spelen of aankopen doen van het gewonnen bedrag. Wij wensen je veel plezier en vooral succes op de Slotplaza fruitautomaten!