Fruitkings Gokkasten

Spelen op de Fruitkings gokkasten is heel erg leuk, deze gokkasten zijn namelijk gratis en betaald te spelen. Als je eenmaal een account bij Fruitkings hebt en betalend lid bent zul je automatisch elke week 50 echte speelcredits krijgen toegestuurd. Zie dit als service van Fruitkings en de kwaliteit van de gokkasten die zij hebben.

 

Alle Gokkasten

Alle gokkasten zijn met de grootste mogelijke zorg uitgekozen en door ons samengesteld, op het moment dat er een nieuwe gokkast uit de fruitkings serie komt zullen wij deze als eerste op de website hebben staan. Zo willen wij onze spelers belonen met de nieuwste feiten en mogelijkheden op de website. Wij zullen ook elke week een nieuwe gokkast presenteren op de website, veel plezier met het spelen op onze gokkast spellen.

 

Uitbetalen credits

Het uitbetalen van credits kan altijd als je een grote jackpot wint, het bedrag dat je vervolgens wint zal gelijk uitbetaald worden en de eerste werkdag op jouw rekening staan. Zo kun je makkelijk uitbetalen en snel verder spelen met het tegoed dat je nog hebt. Wij zorgen ervoor dat jij belangrijk bent en met veel plezier kunt genieten van de Fruitkings serie.